Ми використовуємо Куки!

Картопляний суп із помідорами

Читать на русском
Автор
Картопляний суп із помідорами
  • 40 хв

    Приготування

  • 5

    порцій

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

Цьому легкому та ароматному супу основний смак надають помідори, коріння, і звичайно ж, свіжа зелень. Ідеально підійде для тих, хто хоче чогось легкого та корисного для фігури.

Картопляний суп з помідорами — це універсальна страва, яку можна приготувати будь-якої пори року. Влітку він освіжає завдяки свіжим помідорам, а взимку зігріває своїм теплом та ароматом. Цей суп ідеально підходить для обіду або вечері, а також може стати чудовою першою стравою для святкового столу.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Читай також: Суп із запечених помідорів "Томатіно"

Етапи приготування

  1. 2 моркви, 1 корінь петрушки та 2 головки цибулі очистіть, розріжте на дві половини, підсмажте на сковороді, помийте та зваріть у 2 л води на повільному вогні.

  2. Потім відвар процідіть через сито в іншу каструлю. Доведіть бульйон до кипіння, потім опустіть картоплю, нарізану часточками, і варіть 15-20 хвилин на повільному вогні.

  3. Моркву, що залишилася, корінь петрушки і цибулю-порей очистіть, помийте, наріжте у вигляді тонкої локшини, спасеруйте на вершковому маслі з соком свіжих помідорів.

  4. До супу додайте червоні помідори, нарізані часточками, пасеровану моркву, цибулю і петрушку, дайте закипіти, заправте сіллю, перцем і каструлю зніміть з вогню.

Як і з чим подавати

Готовий суп, подаючи до столу, посипте дрібно нарізаною зеленню кропу та петрушки, а також можна заправити вершковим маслом або збитим жовтком зі сметаною.