
-
10 хв
Приготування
-
5
порцій
Салат з копченою скумбрією — це та страва, яка без сумнівів прикрасить вашу вечерю. Для його приготування вам не знадобиться багато часу, ми впевнені, ви його оціните!
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
1 шт.
Картопля
300 г
-
100 г
-
1 пучок
-
6 ст. л.
-
по вкусу
-
3 ст. л
-
1 ст. л.
-
по вкусу
Етапи приготування
-
Скумбрію очищаємо від шкіри, кісток та нутрощів. Нарізаємо філе невеликими шматочками.
-
Селеру очищаємо від шкірки й натираємо на великій тертці. Зелену цибулю нарізаємо.
-
Готуємо соус: змішуємо гірчицю, майонез та оливкову олію.
-
Картоплю відварюємо в шкірці, охолоджуємо злегка та очищаємо. Нарізаємо кубиками.
-
Теплу картоплю змішуємо з рибою, селерою та зеленою цибулею. Заправляємо соусом та перемішуємо.
Як подавати салат з копченою скумбрією
Салат з копченою скумбрією найкраще подавати трохи теплим або за кімнатної температури — так смак риби та соусу розкривається особливо яскраво. Викладіть салат на плоску тарілку або на порціонні тарілки.
Прекрасною парою до цього салату стане хрумкий житній або зерновий хліб, трохи підсмажений. Також він добре поєднується з листям салату, мікрозеленню або тонкими скибочками свіжих огірків. Салат із копченою скумбрією можна подавати як самостійну страву, легку вечерю чи оригінальну закуску до святкового столу.