Ми використовуємо Куки!

Вінегрет із морською капустою

Читать на русском
Автор
Вінегрет із морською капустою
  • 20 хв

    Приготування

  • 3

    порції

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

Улюблений багатьма салат вінегрет в оновленій інтерпретації – з морською капустою – повинен сподобається тим, хто не проти поекспериментувати та любить цікаві смакові поєднання.

Вінегрет з морською капустою — це цікаве і корисне переосмислення класичного салату, знайомого багатьом з дитинства. Додавання морської капусти надає страві легкого морського акценту і робить смак більш насиченим, свіжим та оригінальним.

Морська капуста не тільки додає пікантність, але й робить вінегрет ще кориснішим — вона багата на йод, вітаміни та мікроелементи. Поєднання солоних огірків, відварених овочів та зеленого горошку залишається пізнаваним та улюбленим, а новий інгредієнт органічно вписується в цю гармонію смаків.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Відваріть та очистіть картоплю, буряк та моркву. Готові овочі наріжте кубиками.

  2. Морську капусту та солоні огірки теж поріжте.

  3. Всі овочі змішайте. Заправте салат олією і ретельно перемішайте.

Як і з чим подавати вінегрет із морською капустою

Подавайте вінегрет з морською капустою охолодженим, щоб усі смаки встигли добре з’єднатися. Найкраще він поєднується з житнім або бородинським хлібом, а також зі стравами з риби — наприклад, з оселедцем, скумбрією або запеченою тріскою.

Також вінегрет буде відмінним доповненням до пісного меню як легка вечеря зі скибочкою хліба та чашкою чаю з лимоном.