Ми використовуємо Куки!

Рулет із зеленою начинкою

Читать на русском
Автор
Рулет із зеленою начинкою
  • 55 хв

    Приготування

  • 6

    порцій

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

М’ясний рулет це завжди чудова ідея для приготування закуски і на святковий стіл, і для сімейної вечері, і з собою в дорогу як перекус.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. З хліба зрізаємо кірку. Замочуємо у молоці.

  2. Фарш змішуємо з яйцем, хлібом, сіллю, перцем та часником, пропущеним через прес.

  3. Зелень дрібно ріжемо і змішуємо з відвареними та порізаними яйцями.

  4. На стіл стелимо харчову плівку (в 2-3 шари) або папір для випічки або фольгу (в 1 шар), посипаємо її панірувальними сухарями або манкою. Потрохи викладаємо фарш і утрамбовуємо. Повинен вийти пласт.

  5. Викладаємо начинку. Зверху кладемо кілька шматочків вершкового масла. Потім акуратно згортаємо рулет і переміщаємо його у форму для випікання, змащену олією. Шов має бути внизу.

  6. Запікаємо при 200 градусах приблизно 50 хвилин.

Як і з чим подавати рулет із зеленою начинкою

М’ясний рулет із зеленою начинкою гарний як у гарячому, так і в холодному вигляді. Гарячим його можна подати як основну страву — з картопляним пюре, рисом, булгуром або запеченими овочами. Як соус відмінно підійдуть сметанний, гірчичний або легкий часниковий соус, а також томатний або вершково-грибний.

Рулет, що остигнув, зручно нарізати на порційні шматочки й подавати як закуску. Він красиво виглядає на блюді, особливо якщо доповнити його свіжими овочами, часточками помідора, огірком, зеленню та цибулею. Також рулет можна використовувати для бутербродів — на скибочку хліба, трохи гірчиці або хрону, зверху — шматочок рулету.

Для святкового столу рулет із зеленою начинкою можна прикрасити зверху свіжою зеленню, ягодами журавлини чи зернами гранату. У розрізі він виглядає яскраво та апетитно, завдяки зеленій начинці з яйцем, так що стане справжньою окрасою столу.