Нашвидкуруч: овочевий салат із консервованим тунцем
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 3828
-
5 хв
Приготування
Відкрийте баночку з тунцем, зачекайте 7 хвилин — і смачний салат буде готовий. А ще ця страва порадує вас і новим смаком. А організм візьме необхідні йод і фосфор — із риби, та вітаміни — із зелені.
Для більш виразного смаку використовуйте тунець у власному соку, а не в олії. А якщо хочете, щоб салат вийшов соковитим, додайте трохи соку лимона або трохи бальзамічного оцту, змішаного з оливковою олією, замість олії з консервів. Якщо хочете зробити салат більш ситним, додайте трохи консервованої кукурудзи.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
по вкусу
-
2 шт
-
3 шт
-
1 шт.
-
по вкусу
-
1 баночка (до 200 г)
Спосіб приготування
1. Огірки, помідори та листя салату помити та обсушити.
2. Яйця відварити, остудити та почистити.
3. На тарілку викласти салатне листя, зверху розкласти нарізані яйця, помідори та огірки. Трохи посолити. Можна додати мариновану цибулю.
4. Викласти вміст консерви. Полити олією з-під тунця.
Як і з чим подавати
Подавати салат краще відразу після приготування, поки овочі свіжі й хрусткі. Викладіть його на широку, пласку тарілку, щоб усі інгредієнти було видно і їх зручно було захоплювати виделкою. До цього салату не потрібно багато доповнень, буде достатньо свіжого хліба.
Салат із тунцем можна подати як легку вечерю або закуску перед основною стравою.