Фріттата з броколі, помідорами та сиром

Читать на русском
Автор
Фріттата з броколі, помідорами та сиром
  • 15 хв

    Приготування

  • 4

    порції

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр
  • Калорій

    0 Ккал

Фріттата – традиційна італійська страва, що нагадує омлет. Спробуйте приготувати фріттату з броколі. Для цього вам також знадобляться яйця, помідори чері, сир Брі та приправи.

Щоб фріттата з броколі вийшла смачною, важливо правильно обсмажити овочі, щоб вони зберегли свою соковитість, а яйця не переварилися. Також радимо злегка підсушити хлібні крихти на сковороді — це додасть страві приємної хрусткої текстури.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Залийте броколі гарячою водою.

  2. Наріжте та обсмажте цибулю, додайте у сковороду з цибулею трохи вареної картоплі та помідори чері.

  3. Подрібніть чебрець і розмарин, додайте трави до овочів. В останню чергу додайте броколі. Обсмажте овочі ще кілька хвилин.

  4. Хліб подрібніть у блендері, крихти обсмажте на сковороді. Зверху на них викладіть овочі.

  5. Збийте яйця, посоліть їх і рівномірно залийте яйцями овочі. Зверху викладіть шматочки сиру Брі.

  6. Прикрасьте зеленню та поставте запікатися у духовку до золотистої скоринки.

Як і з чим подавати

Фріттату з броколі подають гарячою, одразу після запікання. Перед подачею злегка поперчіть та прикрасьте свіжою зеленню. Ця страва поєднується зі свіжими овочевими салатами, м'якими соусами на основі йогурту чи сметани та свіжим хлібом. Також фріттату можна подавати як самостійну ситну страву на сніданок, обід або легку вечерю.

Смачного!