Грибний пудинг

Читать на русском
Автор
Грибний пудинг
  • 1 г

    Приготування

  • 3

    порції

  • 5

Оцініть рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр
  • Калорій

    0 Ккал

Для приготування цієї ніжної закуски вам знадобиться молоко, борошно, олія, гриби та жовтки. Таку закуску можна подавати до основної страви, попередньо охолодивши.

Грибний пудинг готується на водяній бані. Щоб він вийшов дійсно повітряним, необхідно спочатку приготувати густу основу з масла та борошна (як для соусу бешамель), а потім дуже обережно ввести в неї збиті білки. Саме вони й дадуть ту саму пишну, суфлейну текстуру. У підсумку ви отримаєте вишукану, легку закуску з насиченим грибним смаком, яка здивує ваших гостей.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Олію з борошном підігрійте і розмішайте в глибокій сковороді, не даючи підрум’янитися. Розведіть молоком і, помішуючи, дайте закипіти.

  2. Змішайте з тушкованими дрібно нарізаними грибами, остудіть і змішайте з жовтками, потім обережно змішайте зі збитими білками.

  3. Каструлю змастіть олією, на дно покладіть кружок із пергаментного паперу. Дно і стіни обсипте панірувальними сухарями.

  4. У приготовлену каструлю викладіть грибну масу, закрийте кришкою, поставте в посуд з окропом. Варіть пудинг приблизно одну годину.

  5. Готовий пудинг викладіть на тарілку, полийте густою сметаною. Частину сметани подавайте у соуснику.

Як і з чим подавати

Готовий пудинг викладіть на тарілку. Обов'язково полийте його густою сметаною або натуральним йогуртом. Подавайте з тостами або грінками.

Смачного!