-
25 хв
Приготування
-
8
порцій
З кабачків можна приготувати неймовірну кількість смачних та бюджетних страв. Таких як торт із кабачків із плавленим сиром та яйцями. Він підійде і для повсякденного столу, і для святкового
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
4 шт.
-
2 шт.
-
3 шт.
-
100 г
-
0,5 ч. л.
-
2 стакана
-
3 шт.
-
250 г
-
3 зуб.
-
2 ст. л.
-
1 шт.
-
1 шт.
-
для украшения
Спосіб приготування
Кабачки подрібнити в блендері до кремоподібної маси, додати|добавляти| сирі яйця. У готову масу ввести кефір, олію, соду, борошно і добре перемішати.Залишити тісто на п'ять хвилин. Випекти на сковороді млинці.Плавлений сир та варені яйця натерти на дрібній тертці. Часник подрібнити та додати майонез.Масу добре перемішати і намазати кожен млинець, складаючи чаркою один на одного.Через млинець викласти нарізаний помідор та зелень. Верхній млинець прикрасити, зеленню, помідором та огірком.Як і з чим подавати
Прикрасити тортик можна як завгодно і подати на великому блюді.
Смачного!