Страва дня: закусочний торт із кабачків

Читать на русском
Автор
Страва дня: закусочний торт із кабачків
  • 25 хв

    Приготування

  • 8

    порцій

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

З кабачків можна приготувати неймовірну кількість смачних та бюджетних страв. Таких як торт із кабачків із плавленим сиром та яйцями. Він підійде і для повсякденного столу, і для святкового

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Спосіб приготування

Кабачки подрібнити в блендері до кремоподібної маси, додати|добавляти| сирі яйця. У готову масу ввести кефір, олію, соду, борошно і добре перемішати.Залишити тісто на п'ять хвилин. Випекти на сковороді млинці.Плавлений сир та варені яйця натерти на дрібній тертці. Часник подрібнити та додати майонез.Масу добре перемішати і намазати кожен млинець, складаючи чаркою один на одного.Через млинець викласти нарізаний помідор та зелень. Верхній млинець прикрасити, зеленню, помідором та огірком.

Як і з чим подавати

Прикрасити тортик можна як завгодно і подати на великому блюді.

Смачного!