Перець халапеньо в беконі

Читать на русском
Автор
Перець халапеньо в беконі
  • 20 хв

    Приготування

  • 5

    порцій

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр
  • Калорій

    0 Ккал

Неймовірно оригінальна закуска з гострого перцю халапеньо, фаршированого крем-сиром і запеченого в духовці стане родзинкою на вашому святковому столі.

Готується халапеньо в духовці швидко, а результат тішить гарним виглядом і насиченим смаком. Щоб гострота не перебивала начинку, насіння і перегородки з перцю краще видалити. Після цього перець можна замочити в холодній воді на 20-30 хвилин. Це також допоможе позбутися гіркоти. Для зручності запікання використовуйте решітку, щоб жир з бекону стікав униз, а перці не плавали в ньому.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Вимийте перчики, ножем акуратно розріжте вздовж на половинки, бажано хвостики теж різати навпіл. З кожної половинки видаліть насіння і перегородки, інакше він буде занадто гострим.

  2. Кожну половинку халапеньо наповніть ароматизованим крем-сиром (крем-сир можна замінити приправленим за смаком жирним сиром, а також сумішшю жирних вершків з сиром і невеликою кількістю вершкового масла) приблизно на 2/3, посипте натертим твердим сиром і загорніть у смужки бекону.

  3. Розігрійте духовку до 200°С, викладіть перчики на деко зрізом догори, поставте в духовку і запікайте хвилин 20 або поки бекон не стане гарного золотистого кольору.

Як і з чим подавати

Гарячі фаршировані халапеньо найкраще подавати відразу з духовки, поки бекон залишається хрустким, а сир тягнеться. Як доповнення підійдуть охолоджувальні соуси — сметанний, йогуртовий або гуакамоле.