
-
45 хв
Приготування
-
5
порцій
Сніданок — це не просто прийом їжі, це початок дня, який задає настрій на всі наступні години. І якщо в будні ми часто задовольняємося чимось швидким і простим, то вихідні – чудова нагода побалувати себе та своїх близьких чимось особливим.
Пропонуємо вам приготувати не зовсім звичайні пончики – з додаванням крабових паличок та сиру. Це поєднання надає їм пікантний і трохи солонуватий смак, який ідеально доповнить ранкову каву або чай. Ці пончики виходять напрочуд ніжними та соковитими, а процес їх приготування хоч і вимагає небагато часу, але обов’язково порадує вас результатом. Готуйтесь до того, що ваші домашні попросять добавки.
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
100 г
-
125 г
-
50 г
-
3 шт.
-
100 г
-
5 шт.
Етапи приготування
-
Воду та олію довести до кипіння. Всипати відразу все борошно, постійно помішуючи, щоб не було грудок. Повинна вийти густа маса.
-
Трохи охолодити й по одному втерти яйця. Потім додати натертий на дрібній тертці сир. Все добре перемішати та залишити на 20-30 хвилин.
-
Крабові палички нарізати, кожну на 4 частини.
-
У сковороду налити олію і дуже добре розігріти. Знадобиться дві ложки, десертна та чайна. Поруч поставити миску з холодною водою. Ложки змочуємо у воді, щоби сильно не прилипало тісто.
-
Набрати десертною ложкою трохи тіста, в центр покласти шматочок крабової палички й чайною ложечкою підібрати краї тіста наверх, ніби обкутуючи крабову паличку, потім акуратно з ложки зсунути в розпечену олію.
-
Смажити пончики на середньому вогні, з двох боків. Як почнуть лопатись, значить готові.
Як і з чим подавати сирні пончики з крабовими паличками
Подавати пончики краще гарячими або теплими відразу після приготування. Вони стануть чудовим сніданком, перекусом чи навіть оригінальною закускою на святковому столі.
Ці пончики смакують самі по собі, як тепла та ситна закуска. Але щоб зробити їх ще смачніше та цікавіше, можна подати їх зі сметанним соусом із зеленню або сирним соусом.