Запіканка з квасолі з цибулею

Читать на русском
Автор
Запіканка з квасолі з цибулею
  • 20 хв

    Приготування

  • 5

    порцій

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

Новий рецепт запіканки з квасолею саме те, що буде дуже доречним, коли ви хочете урізноманітнити ваше меню і приготувати приголомшливу сімейну вечерю.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Спосіб приготування

Квасоля покладіть у каструлю або глибоку чашку, залийте холодною водою так, щоб вона повністю покрила квасолю, залиште на 12 годин.Потім воду злити, квасолю залити свіжою водою, на сильному вогні довести до кипіння.Потім вогонь зменшіть до слабкого і варіть квасолю, поки вона стане м'якою, але при цьому вона не повинна розваритися. Відвар злийте та збережіть.Цибулю наріжте кільцями. На сковороді нагрійте 4 столові ложки олії, покладіть цибулю і, помішуючи, обсмажуйте її, доки вона не стане прозорою.Цибулю посоліть, додайте|добавляйте| червоний і чорний перець, перемішайте.У форму для запікання, змащену маслом, укладіть шарами, чергуючи, квасолю і цибулю (останнім повинен бути шар квасолі), полийте маслом, що залишилося, і відваром квасолі.Запікайте 20 хвилин|мінути| при 170-180 °С.

Як і з чим подавати

Подавайте квасолю у тій самій формі, в якій вона запікалася. Смачного!