Фарширований перець у мікрохвильовій печі

Читать на русском
Автор
Фарширований перець у мікрохвильовій печі
  • 20 хв

    Приготування

  • 4

    порції

  • 5

Оцініть рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр
  • Калорій

    0 Ккал

Фарширований перець — одна з улюблених багатьма закусочних страв. А що, якщо приготувати улюблену страву в мікрохвильовці? Просто, швидко, а головне — смачно!

Приготований у мікрохвильовці перець залишається соковитим, а начинка з фаршу пропікається рівномірно. Обирайте щільні, рівні й товстостінні перці без пошкоджень. Вони краще тримають форму. Червоний або помаранчевий перець буде солодшим, ніж зелений, що додасть страві ще більше смаку. Спробуйте додати у фарш інші інгредієнти: дрібно нарізані гриби, моркву, трохи вареного рису або кіноа. Ви можете також експериментувати з приправами, наприклад, додати трохи паприки або сушеного часнику.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Вимийте перці, розріжте вздовж навпіл і видаліть серцевину.

  2. Цибулю очистьте і дрібно наріжте.

  3. Змішайте фарш із вівсяними пластівцями, цибулею, зеленню петрушки та яйцем. Посоліть і поперчіть до смаку.

  4. Покладіть фарш у підготовлені половинки перців.

  5. Перці помістіть у форму для мікрохвильової печі та накрийте.

  6. Поставте в мікрохвильову піч і готуйте 8 хвилин, за потужності 100%.

Як і з чим подавати

Готові перці дістаньте з мікрохвильовки та прикрасьте тертим сиром або розсипчастим сиром.

Смачного!