-
20 хв
Приготування
-
4
порції
-
Фарширований перець — одна з улюблених багатьма закусочних страв. А що, якщо приготувати улюблену страву в мікрохвильовці? Просто, швидко, а головне — смачно!
Приготований у мікрохвильовці перець залишається соковитим, а начинка з фаршу пропікається рівномірно. Обирайте щільні, рівні й товстостінні перці без пошкоджень. Вони краще тримають форму. Червоний або помаранчевий перець буде солодшим, ніж зелений, що додасть страві ще більше смаку. Спробуйте додати у фарш інші інгредієнти: дрібно нарізані гриби, моркву, трохи вареного рису або кіноа. Ви можете також експериментувати з приправами, наприклад, додати трохи паприки або сушеного часнику.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
по вкусу
-
2 шт.
-
200 г
-
1 шт.
-
50 г
-
1 шт.
-
1 ст.л.
-
по вкусу
-
по вкусу
Етапи приготування
-
Вимийте перці, розріжте вздовж навпіл і видаліть серцевину.
-
Цибулю очистьте і дрібно наріжте.
-
Змішайте фарш із вівсяними пластівцями, цибулею, зеленню петрушки та яйцем. Посоліть і поперчіть до смаку.
-
Покладіть фарш у підготовлені половинки перців.
-
Перці помістіть у форму для мікрохвильової печі та накрийте.
-
Поставте в мікрохвильову піч і готуйте 8 хвилин, за потужності 100%.
Як і з чим подавати
Готові перці дістаньте з мікрохвильовки та прикрасьте тертим сиром або розсипчастим сиром.
Смачного!