З хрусткою золотою скоринкою: рецепт свинячої вирізки в духовці
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4007
М’ясо виходить дуже ароматним, соковитим, ніжним.
Це смачна м'ясна страва, яку можна подавати на святковий стіл, їсти з іншими гарнірами, овочами, хлібом і просто з соусом. Свинина чудово підходить для шашликів і для запікання великим шматком. Це ніжне м'ясо, яке можна легко приготувати з хрусткою та золотистою скоринкою.
"Телеграф" ділиться рецептом апетитної свинячої вирізки, запеченої у духовці.
Свиняча вирізка у духовці: рецепт
Інгредієнти:
- свиняча вирізка
- жир, зрізаний з вирізки або шматочок сала
- масло
- оливкова олія
- часник
- сіль перець
Приготування:
- Нагрійте духовку до 210 градусів.
- Нашпигуйте м’ясо шматочками жиру разом із розрізаним на 3-4 скибочки зубчиком часнику.
- Покладіть м’ясо у форму для запікання, зверху покладіть масло і налийте у форму воду. Посоліть і поперчіть.
- Запікайте в нагрітій духовці протягом 45 хв. Після 25-30 хв дістаньте форму з духовки та полийте м’ясо його соком. Якщо вся рідина википіла, додайте трохи води. Вирізка готова, коли м’ясо зверху рум’яне та хрумке, а всередині повністю пропечене.
Раніше суддя проекту "МайстерШеф" Ектор Хіменес-Браво розповів, як приготувати курячі крильця.