Закусочний торт з рибою без випічки

Читать на русском
Автор
Закусочний торт з рибою без випічки
  • 15 хв

    Приготування

  • 6

    порцій

  • 293.2 Ккал

    / 100 гр

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    293.2 Ккал

  • Білки

    13.1 г

  • Жири

    8.9 г

  • Вуглеводи

    22.8 г

Закусочний торт із рибою без випічки — це не тільки смачна страва, а й ідеальне рішення для святкового столу.

Його простота у приготуванні, апетитний вигляд та багатий смак роблять цей торт справжньою окрасою застілля. Завдяки використанню хліба та вершкового сиру основа виходить ніжною, а рибна начинка додає насиченості. Ще одна перевага цього рецепта — відсутність необхідності випікати коржі, що значно заощаджує час. Такий торт ідеально підходить для дружніх зустрічей, святкових вечерь чи навіть як особливий сніданок.

Цим рецептом поділилась YouTube-блогерка Food Good — смачні рецепти українською. Вона пропонує експериментувати з оформленням, додаючи зелень, ікру чи інші улюблені інгредієнти для декору.

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Замість майонезу можна використовувати грецький йогурт, щоб зменшити калорійність.

Якщо хочете зробити закусочний торт більш корисним, вибирайте хліб із цільнозернового борошна.

Щоб торт виглядав естетично, використовуйте кондитерський шпатель або ніж для рівного нанесення вершкового сиру на боки.

Етапи приготування

  1. Половину вершкового сиру змішуємо з копченою паприкою.

  2. Другу половину сиру змішуємо с подрібненим кропом та часником.

  3. Огірок нарізаємо півкільцями.

  4. З тунця зливаємо рідину і перемішуємо його з краплею майонезу.

  5. img

    З тостового хліба відрізаємо скоринки. Викладаємо 4 шматочки хліба на тарілку та змащуємо майонезом.

  6. img

    Викладаємо тунець й рівномірно розподіляємо по поверхні.

  7. Знову викладаємо хліб і змащуємо вершковим сиром з паприкою.

  8. img

    Викладаємо нарізаний огірок. Зверху кладемо хліб.

  9. img

    Хліб змащуємо сиром з кропом та часником і зверху викладаємо копчену червону рибу.

  10. Викладаємо останні 4 шматки хліба, добре змащуємо майонезом верх та боки торта.

За бажання торт можна прикрасити торт кропом та ікрою летючої риби, або чимось іншим.

Спробуйте створити цей кулінарний шедевр самостійно, і ви точно залишитеся задоволені результатом!

Також спробуйте приготувати жульєн із грибами в тарталетках.