Рулети з печінки з начинкою

Читать на русском
Автор
Рулети з печінки з начинкою
  • 40 хв

    Приготування

  • 6

    порцій

  • 137.2 Ккал

    / 100 гр

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    137.2 Ккал

  • Білки

    11.5 г

  • Жири

    6.6 г

  • Насичені жири

    7.2 г

Млинці з печінки — це страва, яка поєднує простоту приготування, корисність та чудовий смак.

Цей рецепт, яким поділилась блогерка elenka_belous у TikTok, стане справжньою знахідкою для тих, хто хоче урізноманітнити своє меню або підшукати нові способи використання печінки.

Начинка в цьому рецепті — справжня смакота. Поєднання соковитої обсмаженої моркви, цибулі, ароматного часнику, ніжної сметани та свіжої зелені створює ідеальний баланс текстур і ароматів.

Готуйте ці млинці з любов’ю та експериментуйте зі спеціями, додаючи улюблені трави чи прянощі, щоб зробити страву унікальною саме для вашого столу.

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Печінку перебиваємо блендером.

  2. Додаємо у миску молоко, яйця, сіль, перець та ще раз перебиваємо блендером до однорідної маси.

  3. Поступово додаємо борошно. Добре розмішуємо, щоб не було грудочок й в кінці додаємо олію.

  4. Смажимо млинці на сковорідці з обох сторін.

  5. Готуємо начинку. Цибулю нарізаємо кубиками, моркву тремо на тертці.

  6. Обсмажуємо овочі.

  7. Варені яйця розділяємо на білки та жовтки. Окремо подрібнюємо на дрібній тертці.

  8. В окремій мисці змішуємо сметану з подрібненим часником. Також додаємо до суміші жовток та зелень.

  9. Кожен млинець змащуємо соусом, викладаємо зверху суміш овочів та білок. Завертаємо млинці рулетом, а потім нарізаємо на порції.

  • Для максимально ніжних млинців замочіть курячу печінку в молоці на 30 хв перед приготуванням.
  • Якщо тісто занадто густе, додайте ще трохи молока для тонких млинців.
  • Начинку можна змінювати на свій смак – додайте гриби або сир для більшого різноманіття.
  • Використовуйте тертий сир як додатковий прошарок для більш насиченого смаку.