-
30 хв
Приготування
-
10
порцій
-
158 Ккал
/ 100 гр
До новорічного столу можна подати безліч смачних страв, серед яких курка запечена в апельсиновому маринаді, тушкована картопля, канапки з рибою та хурмою.
Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом ще однією смачної, оригінальної та ситної страви — рулетиків з хамоном та руколою. Готувати їх дуже просто, переконують на Instagram-сторінці "polli_cooking".
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
20 гр
-
30 гр
-
20 гр
-
за смаком
-
10 гр
-
10 гр
Етапи приготування
-
Хамон розкласти пластинами.
-
Зверху викласти руколу.
-
На руколу викласти томати.
-
За допомогою кулінарного мішка викласти крем-сир.
-
Поперчити, полити бальзамічним соусом, загорнути у рулет.
-
Нарізати на маленькі рулетики, подати до столу.
Подавати страву, виклавши рулетики на подушку з руколи. Смачного!