Ми використовуємо Куки!

Заливне з курки

Читать на русском
Автор
Заливне з курки
  • 2 г

    Приготування

  • 2

    порції

  • 5

Оцініть рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

Заливне з курки — це одна з найпопулярніших страв на святковому столі, яка завжди привертає увагу гостей своєю вишуканістю та смаковими якостями. Легке, ніжне та ароматне, воно прекрасно поєднується з різними гарнірами або подається як окрема закуска.

Завдяки курячому м'ясу та ароматному бульйону, заливне виходить ситним, але при цьому не надто важким. Приготувати його досить просто, а результат завжди вражає — це справжня класика української кухні, яку не можна не полюбити! Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "yummy_food_uaa".

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Курку помити, розрізати на шматки.

  2. Помістити курку в мультиварку, додати сіль, лавровий лист, перець, очищену цибулю та моркву.

  3. Залити водою і готувати +- 2.5 — 3 години.

  4. По закінченні цього часу вимкнути мультиварку, додати вичавлений часник.

  5. М'ясо дістати, відділити від кісточок і розкласти по тарілках/контейнерах. Моркву нарізати на шматочки та додати до м' яса.

  6. Бульйон процідити. Відібрати 100 мл і замочити желатин. Після набухання додати в теплий бульйон, розмішати до розчинення.

  7. Розлити по тарілках, охолодити до кімнатної температури, відправити в холодильник. За бажанням можна ще додавати зелень.

Спробуйте цей рецепт, і ваше заливне з курки обов'язково здивує і порадує гостей неповторним смаком та ніжною текстурою! Смачного!