Ми використовуємо Куки!

Салат "Коханка"

Читать на русском
Автор
Салат "Коханка"
  • 20 хв

    Приготування

  • 6

    порцій

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

Салат "Коханка" виділяється серед інших страв, які зазвичай готуються на свята. У цьому рецепті поєднуються солодкуваті смаки родзинок та буряка, пікантність часнику та ніжність сиру. Салат виглядає дуже яскраво, а всі інгредієнти доступні, тому "Коханку" можна готувати не тільки на свята.

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Моркву натираємо на дрібній тертці. Додаємо родзинки та майонез, перемішуємо. Викладаємо на тарілку першим шаром салату.

  2. Наступний шар — натертий на дрібній тертці твердий сир з майонезом та подрібненим часником.

  3. Відварений буряк також натираємо на тертці, додаємо до нього подрібнені горіхи та майонез. Викладаємо на тарілку третім шаром.

Салат "Коханка" найкраще подавати охолодженим, щоб усі смаки встигли "подружитися" і розкритися повною мірою. Його можна викладати шарами у прозорій салатниці або порційно у невеликих креманках, щоб було видно кожен шар.