
-
20 хв
Приготування
-
6
порцій
Салат "Коханка" виділяється серед інших страв, які зазвичай готуються на свята. У цьому рецепті поєднуються солодкуваті смаки родзинок та буряка, пікантність часнику та ніжність сиру. Салат виглядає дуже яскраво, а всі інгредієнти доступні, тому "Коханку" можна готувати не тільки на свята.
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
1 шт
-
3 шт
-
200 г
-
50 г
-
3 шт
-
до смаку
-
150 г
-
50 г
Етапи приготування
-
Моркву натираємо на дрібній тертці. Додаємо родзинки та майонез, перемішуємо. Викладаємо на тарілку першим шаром салату.
-
Наступний шар — натертий на дрібній тертці твердий сир з майонезом та подрібненим часником.
-
Відварений буряк також натираємо на тертці, додаємо до нього подрібнені горіхи та майонез. Викладаємо на тарілку третім шаром.
Салат "Коханка" найкраще подавати охолодженим, щоб усі смаки встигли "подружитися" і розкритися повною мірою. Його можна викладати шарами у прозорій салатниці або порційно у невеликих креманках, щоб було видно кожен шар.