Ми використовуємо Куки!

Маринований перець чилі

Читать на русском
Автор
Маринований перець чилі
  • 50 хв

    Приготування

  • 1

    порція

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

Перець чилі — це не лише про гостроту, а й про глибину смаку. Його можна додавати у супи, м’ясні страви або подавати до бутербродів і сиру.

Один зі способів зберегти цю ароматну гостроту — замаринувати перець у простому, але збалансованому маринаді. Такий чилі стане родзинкою у вашому кулінарному арсеналі. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "ptashka_nadia.77".

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Вимити перець чилі та за бажанням нарізати кільцями або залишити цілим (зробивши прокол ножем).

  2. Простерилізувати банку об’ємом 550 мл разом із кришкою.

  3. У каструлі змішати оцет, цукор, сіль, спеції та довести до кипіння.

  4. Додати перець у маринад і варити 3–5 хвилин.

  5. Щільно викласти перець у банку.

  6. Залити гарячим маринадом до самого верху.

  7. Закрутити банку, перевернути догори дном і залишити до повного охолодження.

Маринований чилі готовий вже наступного дня, але ще ароматніший — через тиждень. Ідеально доповнить піцу, м’ясо чи навіть яєшню. Готуйте з насолодою!