Салат з червоної редьки

Читать на русском
Автор
Салат з червоної редьки
  • 10 хв

    Приготування

  • 3

    порції

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр
  • Калорій

    0 Ккал

Приготуйте салат з червоної редьки, якщо хочете урізноманітнити свій раціон, але при цьому не заморочуватись над складними стравами

Червона редька багата вітамінами, зміцнює імунітет і допомагає роботі травної системи. В цьому салаті вона поєднується з морквою, що робить страву ще більш насиченою вітамінами. Пікантності салату додає гірчично-медова заправка. Такий салат варто приготувати, коли потрібен швидкий перекус або корисний гарнір до основних страв. Також він підходить для приготування у піст.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Очищені редьку та моркву натерти на терці для моркви по-корейськи.

  2. Готуємо заправку. У глибоку миску викладаємо: гірчицю, лимонний сік, мед, оливкову олію, сіль та перець — ретельно перемішуємо до однорідної суміші.

  3. Заправляємо овочі та даємо салату настоятися мінімум 10 хвилин, щоб овочі добре промаринувалися.

Як і з чим подавати

Салат із червоної редьки найкраще подавати охолодженим. Він доповнить страви з м'яса та риби та добре смакує з житнім хлібом або тостами.