-
10 хв
Приготування
-
3
порції
Приготуйте салат з червоної редьки, якщо хочете урізноманітнити свій раціон, але при цьому не заморочуватись над складними стравами
Червона редька багата вітамінами, зміцнює імунітет і допомагає роботі травної системи. В цьому салаті вона поєднується з морквою, що робить страву ще більш насиченою вітамінами. Пікантності салату додає гірчично-медова заправка. Такий салат варто приготувати, коли потрібен швидкий перекус або корисний гарнір до основних страв. Також він підходить для приготування у піст.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
200 г
-
1 шт
-
0.5 ч. л.
-
1 ст. л.
-
1 ч. л.
-
4 ст. л.
-
до смаку
-
до смаку
Етапи приготування
-
Очищені редьку та моркву натерти на терці для моркви по-корейськи.
-
Готуємо заправку. У глибоку миску викладаємо: гірчицю, лимонний сік, мед, оливкову олію, сіль та перець — ретельно перемішуємо до однорідної суміші.
-
Заправляємо овочі та даємо салату настоятися мінімум 10 хвилин, щоб овочі добре промаринувалися.
Як і з чим подавати
Салат із червоної редьки найкраще подавати охолодженим. Він доповнить страви з м'яса та риби та добре смакує з житнім хлібом або тостами.