Закуска з оселедцем: оригінальний рецепт до новорічних свят

Читать на русском
Автор
Закуска з оселедцем: оригінальний рецепт до новорічних свят
  • 15 хв

    Приготування

  • 5

    порцій

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр
  • Калорій

    0 Ккал

Бутербродом з оселедцем на шматку чорного хліба, мабуть, нікого не здивуєш. Але варто додати лише пару простих і доступних інгредієнтів, таких як яблука та сир, і звичайна закуска перетвориться на справжню зірку новорічного столу. Обов’язково спробуйте приготувати цю закуску, особливо якщо плануєте подавати на стіл міцні напої. До них вона пасує ідеально.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Скибочки хліба розріжте по діагоналі. Підсушіть у тостері або на сухій сковороді. Остудіть.

  2. Наріжте яблуко на тонкі скибочки, цибулю – на половинки кілець, філе оселедця – на шматочки. Злегка збризкайте нарізане яблуко лимонним соком.

  3. Змастіть хліб сиром. Додайте скибочки яблука, оселедець та цибулю. Прикрасьте кропом.

Як та з чим подавати

Подавайте закуску одразу після приготування. Викладіть її на гарну дерев'яну дошку, або плоске блюдо, прикрашене гілочками кропу чи тонкими часточками лимона.

Закуска з оселедця поєднується з крижаною горілкою, джином або класичним сухим мартіні. З безалкогольних напоїв до неї підійде тонік або кисло-солодкий морс із журавлини.