Ми використовуємо Куки!

Ремулад

Читать на русском
Автор
Ремулад
  • 15 хв

    Приготування

  • 6

    порцій

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

Ремулад - це традиційний французський соус, який готується з майонезу, каперсів, та свіжої зелені. На смак він свіжий та пікантний одночасно. Ремулад ідеально доповнює рибу, м’ясо, овочі або бутерброди.

Рецепти цього соусу можуть відрізнятися залежно від регіону та особистих уподобань кухаря. Ми пропонуємо приготувати ремулад за рецептом від авторів YouTube-каналу Кorchma.

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Нарізаємо зелену цибулю, листя естрагону та петрушки.

  2. Дрібно нарізаємо корнішони, каперси, солодкий перець та варене яйце.

  3. Змішуємо всі інгредієнти, додаємо йогурт, сметану, подрібнені анчоусі, гірчицю. Перемішуємо.

До чого подавати соус ремулад

Ремулад ідеально підходить до смаженої риби, особливо філе хека, минтая або тріски. Також його можна подавати до запеченої курки або свинини.

Смакує ремулад і з морепродуктами — цей соус можна подавати до кальмарів або креветок.

А ще можна використовувати ремулад як заправку для салатів зі свіжих овочів або як намазку на тости чи сендвічі.