Фаршировані перці

Читать на русском
Автор
Фаршировані перці
  • 1 г

    Приготування

  • 4

    порції

  • 122.5 Ккал

    / 100 гр

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    122.5 Ккал

  • Білки

    4.2 г

  • Жири

    4.6 г

  • Вуглеводи

    9.7 г

Фаршировані перці — це одна з найпопулярніших страв. Цю страву люблять за поєднання овочів, фаршу, рису та спецій, які, приготовані разом, утворюють неперевершений смак.

Цей рецепт фаршированих перців дозволяє створити страву, яка підійде для обіду, вечері або навіть для святкового столу. Ключовим моментом у приготуванні цієї страви є правильна підготовка перців та правильні пропорції у начинці та підливці. Якщо на кухні є мультиварка, це значно спрощує процес готування, забезпечуючи рівномірне прогрівання та тушкування страви, що дозволяє перцям добре просочитися всіма смаками та ароматами начинки. Але не менш смачними перці виходять, якщо готувати їх у каструлі з товстими стінками.

Цей рецепт — справжнє відкриття для тих, хто любить домашню їжу, багату на смаки та аромати. Всі етапи приготування прості, а результат завжди вражає. Усі інгредієнти взаємодіють між собою, створюючи гармонійне поєднання смаків, яке неможливо забути. Приготуйте ці фаршировані перці один раз, і ця страва стане однією з улюблених у родині.

Рецептом поділилась авторка YouTube-каналу "Жінка може все!".

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. img

    Зрізаємо з перців верхівки та видаляємо серединку. Ошпарюємо перці окропом, аби шкірка розм'якла.

  2. До фаршу додаємо сіль та перець, яйце та подрібнену за допомогою блендеру цибулю. Все гарно перемішуємо.

  3. Рис змішуємо з фаршем.

  4. Нарізану цибулю та натерту моркву обсмажуємо на рослинній олії.

  5. img

    Додаємо моркву з цибулею до фаршу з рисом. Все добре перемішуємо.

  6. img

    У чашу мультиварки додаємо трішки води. Починаємо фарширувати перці та складаємо їх у чашу мультиварки. Посипаємо їх морквою.

  7. img

    Готуємо заправку. На розігріту пательню з олією викладаємо томатну пасту, соус сацебелі, виливаємо окріп, добре розмішуємо. Додаємо сметану, сіль, перець та ще раз розмішуємо.

  8. Заливаємо перці заправкою та тушкуємо в мультиварці 40 хвилин.