Ми використовуємо Куки!

Крильця теріякі

Читать на русском
Автор
Крильця теріякі
  • 20 хв

    Приготування

  • 6

    порцій

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

Соковиті, з апетитною глянцевою скоринкою та спокусливим ароматом – саме такими виходять курячі крильця, приготовані в маринаді теріякі. Ця страва підкорює своєю простотою приготування та насиченим, багатим смаком, який припаде до душі навіть гурманам.

Цей рецепт від YouTube-каналу "Чим простіше, тим смачніше" – справжня знахідка для зайнятих людей, адже не потребує тривалого перебування на кухні. Лише кілька простих кроків – і на вашому столі з'являться артоматні та сокові крильця в соусі теріякі.

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Курячі крильця помити та обсушити, прибрати третю фалангу та перекласти в миску.

  2. До крилець додати соус "Теріякі", олію, французьку гірчицю, сушений часник, паприку, суміш перців, все добре перемішати. Миску накрити й відправити у холодильник на годину.

  3. Деко застелити пергаментом, викласти крильця, а зверху розподілити залишки маринаду.

  4. Крильця посипати кунжутом й відправити запікатися при температурі 180 градусів на 30-40 хвилин.