
-
20 хв
Приготування
-
6
порцій
Соковиті, з апетитною глянцевою скоринкою та спокусливим ароматом – саме такими виходять курячі крильця, приготовані в маринаді теріякі. Ця страва підкорює своєю простотою приготування та насиченим, багатим смаком, який припаде до душі навіть гурманам.
Цей рецепт від YouTube-каналу "Чим простіше, тим смачніше" – справжня знахідка для зайнятих людей, адже не потребує тривалого перебування на кухні. Лише кілька простих кроків – і на вашому столі з'являться артоматні та сокові крильця в соусі теріякі.
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
700 г
-
60 мл
-
1 ст. л.
-
0.5 ч. л.
Парика
0.5 ч. л.
-
1/4 ч.л.
-
2 ст. л.
Етапи приготування
-
Курячі крильця помити та обсушити, прибрати третю фалангу та перекласти в миску.
-
До крилець додати соус "Теріякі", олію, французьку гірчицю, сушений часник, паприку, суміш перців, все добре перемішати. Миску накрити й відправити у холодильник на годину.
-
Деко застелити пергаментом, викласти крильця, а зверху розподілити залишки маринаду.
-
Крильця посипати кунжутом й відправити запікатися при температурі 180 градусів на 30-40 хвилин.