-
5 г
Приготування
-
6
порцій
Оригінальний спосіб приготування варення. Пікантності десерту надають волоських горіхів.
Спосіб приготування
Черешню очистіть від кісточок.Волоські горіхи наріжте шматочками розміром з кісточку черешні.У кожну черешню покладіть по шматочку горіха.Цукор залийте водою і, помішуючи, доведіть до кипіння.Зніміть сироп із вогню, залийте їм черешню так, щоб він повністю покрив плоди.Залишіть на 3:00.Потім варіть черешню на слабкому вогні, поки плоди не стануть прозорими.При варінні сироп не повинен кипіти, щоб ягоди черешні залишилися цілими.За 10 хвилин до кінця варіння додайте у варення сік лимона, за 5 хвилин – ваніль.Готове варення розлити гарячим по банкам і щільно закупорьте.Як і з чим подавати
Варення з черешні подавайте як доповнення до морозива.
Смачного!