-
50 хв
Приготування
-
4
порції
Мало хто знає, та ніжний, вологий шоколадний брауні можна приготувати цукру та борошна. Є дуже легкий і простий рецепт шоколадного торта з бананом і какао.
Це ідеальний десерт, якщо ви не їсте цукор. Рецептом поділились на кулінарному ютуб-каналі Schnelle Rezepte. Важливо для рецепту взяти саме повністю стиглі банани.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
2 шт
-
2 шт
-
30 гр
-
за смаком
-
60 гр
-
за смаком
Етапи приготування
-
Банани чистимо від шкірки. Кладемо їх на тарілку та за допомогою виделки ретельно розминаємо на пюре.
-
Перекладаємо банани у миску, де буде зручно замішувати тісто. Два яйця вибиваємо у бананову масу. Всипаємо какао.
-
Додаємо дрібку солі. Вимішуємо вінчиком тісто до повністю однорідної консистенції. Додаємо малину (свіжу або заморожену) та легенько перемішуємо вінчиком. Не намагаємось розім’яти малину — буде смачніше, якщо вона буде цілими ягідками.
-
Тісто виливаємо у форму для випікання, застелену пергаментним папером. Посипаємо шоколадом. Випікаємо в попередньо розігрітій духовці при 180C приблизно 25 хвилин.
Даємо готовому брауні трохи охолонути — і можна нарізати та смакувати. Десерт має ніжну та вологу текстуру, а також природню солодкість. Також ми розповідали, як приготувати ніжний мус із хурми всього із двох інгредієнтів.