Рулет з волоськими горіхами
- Автор
- Дата публікації
- Автор
-
1 г 15 хв
Приготування
-
5
порцій
-
509 Ккал
/ 100 гр
Пісочне тісто на основі сметани чудово гармонує з будь-якими горіхами. Цю чудову випічку можна приготувати для затишних зустрічей з сім’єю чи друзями. Його приготування не займе багато часу і сил, він доступний навіть тим, хто тільки починає готувати. Насолоджуватися випічкою можна як у гарячому, так і в охолодженому вигляді.
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
340 гр
-
100 гр
-
60 гр
-
30 гр
-
1 шт
-
1 за смаком
-
за смаком
-
100 гр
-
200 гр
-
30 гр
Етапи приготування
-
У чаші блендера з’єднати борошно, що просіює, нарізане кубиками холодне вершкове масло, цукор і сіль. Збити все до отримання дрібної крихти.
-
У мисочці з’єднати пісочну крихту, сметану, яйце та ванільний цукор і замісити еластичне однорідне тісто нелипке.
-
Тісто скачати в кулю, загорнути у харчову плівку та покласти на 20 хвилин у холодильник.
-
Горіхи ретельно промити, доки вода не стане чистою. Потім прожарити, помішуючи, на сухій сковороді. Подрібнити горіхи в блендері на дрібну крихту або порубати ножем.
-
У мисці змішати горіхи та цукор. Увімкнути духовку на 180 градусів.
-
Тісто розкотити на присипаному борошном столі в прямокутний пласт 40×30 см і товщиною близько 5 мм. Поверхню тіста змастити розтопленим вершковим маслом. Поверх розподілити подрібнені волоські горіхи з цукром, не доходячи до країв 1-1,5 см.
-
Перекласти заготовку на застелений пергаментом лист.
-
Випікати рулет близько 30 хвилин у розігрітій до 180℃ духовці до золотистої скоринки.
Домашній рулет з горіхами злегка охолодити, перекласти на блюдо, нарізати скибочками і подати до столу. Приємного апетиту!