
-
15 хв
Приготування
-
3
порції
Малиновий конфітюр — універсальна ягідна основа для десертів, напоїв і випічки. Цей рецепт не потребує довгого варіння і дозволяє зберегти максимум користі та яскравого смаку ягід.
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
200 г
-
50 г
-
10 г
Етапи приготування
-
З'єднайте чисту малину з цукром та перебийте блендером чи перетріть скрізь сито.
-
Додайте до суміші кукурудзяний крохмаль та добре розмішайте, щоб не було грудочок.
-
Поставьте сотейник на вогонь. Варіть конфітюр 1-2 хвилину постійно помішуючи, доки він не загусне. Конфітюр повинен набути консистенції, що нагадує джем.
Куди можна додавати малиновий конфітюр
Цей малиновий конфітюр стане ідеальною начинкою для пирогів, круасанів або тарталеток. Також його можна додавати до морозива чи йогурта, або приготувати освіжаючий морс, просто розбавивши конфітюр водою.