Ми використовуємо Куки!

Сирник з пудингом

Читать на русском
Автор
Сирник з пудингом
  • 1 г 30 хв

    Приготування

  • 8

    порцій

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

Сирник — це не просто десерт, а справжня класика домашньої випічки. Він ніжний, ароматний і завжди дарує відчуття затишку. Якщо ж додати до класичного рецепта фруктову кислинку, карамельний пудинг і легку киселеву нотку, отримаємо справжній смаколик, який підкорить і дорослих, і дітей.

Саме такий сирник зі смородиною, карамельним пудингом і киселевою пінкою ми пропонуємо вам сьогодні приготувати! Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "the_best_ukrainian_recipes".

Етапи приготування

  1. Збити жовтки з цукром.

  2. З’єднати борошно з розпушувачем, додати холодний маргарин і розтерти до крихти.

  3. Додати сметану, замісити тісто, охолодити його в холодильнику 20 хвилин.

  4. Вистелити форму пергаментом, викласти більшу частину тіста на дно і борти.

  5. Смородину обваляти в манній крупі та викласти на тісто.

  6. Приготувати сирну масу: змолоти сир, додати жовтки, цукор, ванільний цукор, масло, манку, пудинг і перемішати. Викласти на ягоди.

  7. Збити білки з киселем до піни, викласти поверх сирної маси.

  8. Потерти зверху охолоджене тісто, що залишилося.

  9. Випікати при температурі 160–170 °C близько 1 години.

Цей сирник — справжня знахідка для любителів домашньої випічки. Ароматна ягідна кислинка, ніжна карамельна сирна маса і легка пінка з киселем створюють гармонійне поєднання смаків. Дайте йому охолонути, наріжте порційно — і насолоджуйтесь кожним шматочком! Смачного!