Забудете про форшмак: як приготувати смачну закуску з оселедця з плавленим сиром
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 866
Чудова закуска у будні та свята
Любителі риби, ймовірно, приготувати з неї уже безліч смачних страв. Її можна і смажити, і запікати, і варити смачну рибну юшку.
Сьогодні ми пропонуємо згадати страву, яка була популярною у "голодних" 90-х та настільки сподобалася багатьом українцям, що не втратила своєї актуальності й нині. Йдеться про дещо видозмінену намазку з оселедця, рецептом якої з нами поділилися на Instagram-сторінці "alionakarpiuk".
Як приготувати закуску з оселедця з плавленим сиром
Інгредієнти:
- морква велика — 1 шт.;
- плавлений сирок — 2 шт.;
- оселедець — 1 шт.;
- олія — 150 мл;
Спосіб приготування:
- Моркву відварити.
- Плавлені сирки натерти на дрібній тертці.
- Моркву натерти на дрібній тертці.
- Оселедець почистити розділити на філе.
- Збити все блендером або пропустити через м'ясорубку.
- Зберігати таку закуску можна у холодильнику протягом кількох днів.
А якщо ви любите оселедець, пропонуємо замаринувати його самостійно. Він має ніжний і пікантний смак та ідеально підходить навіть до святкового столу.