Забудете про форшмак: як приготувати смачну закуску з оселедця з плавленим сиром

Читать на русском
Автор
866
Чудовий варіант перекусу
Чудовий варіант перекусу. Фото 1000.menu

Чудова закуска у будні та свята

Любителі риби, ймовірно, приготувати з неї уже безліч смачних страв. Її можна і смажити, і запікати, і варити смачну рибну юшку.

Сьогодні ми пропонуємо згадати страву, яка була популярною у "голодних" 90-х та настільки сподобалася багатьом українцям, що не втратила своєї актуальності й нині. Йдеться про дещо видозмінену намазку з оселедця, рецептом якої з нами поділилися на Instagram-сторінці "alionakarpiuk".

Як приготувати закуску з оселедця з плавленим сиром

Інгредієнти:

  • морква велика — 1 шт.;
  • плавлений сирок — 2 шт.;
  • оселедець — 1 шт.;
  • олія — 150 мл;

Спосіб приготування:

  1. Моркву відварити.
  2. Плавлені сирки натерти на дрібній тертці.
  3. Моркву натерти на дрібній тертці.
  4. Оселедець почистити розділити на філе.
  5. Збити все блендером або пропустити через м'ясорубку.
  6. Зберігати таку закуску можна у холодильнику протягом кількох днів.

А якщо ви любите оселедець, пропонуємо замаринувати його самостійно. Він має ніжний і пікантний смак та ідеально підходить навіть до святкового столу.