Як приготувати маринований оселедець до новорічного столу: рецепт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5154
![Оселедець - дуже популярна закуска на святковому столі (зображення створено за допомогою ШІ0](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/6/a9/c353cdb5-eb2053e1ae40b03e70f04aca22daca96.jpg?v=3298_1)
Ми підкажемо вам рецепт приготування оселедця
Оселедець — це одна з найпопулярніших закусок на святковому столі. Він добре поєднується з різними продуктами, такими як картопля, мариновані овочі, зелень і соуси.
Маринований оселедець — це ще один варіант цієї популярної закуски. Він має ніжний і пікантний смак, який ідеально підходить для новорічного столу.
Інгредієнти:
- Оселедець слабосолений — 1 тушка
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Морква — 1 шт.
- Лавровий лист — 2 шт.
- Перець горошком — 5-6 шт.
- Сіль — за смаком
- Цукор — 1 ст. л.
- Оцет 9% — 1 ст. л.
- Вода — 1 л.
Приготування:
- Оселедець очистити від луски і кісток, нарізати скибочками.
- Цибулю і моркву очистити, нарізати півкільцями і кружечками відповідно.
- У каструлю налити воду, додати оцет, цукор, сіль, лавровий лист і перець горошком. Довести до кипіння і варити 5 хвилин.
- Додати в каструлю оселедець, цибулю і моркву. Варити ще 5 хвилин.
- Закрити каструлю кришкою і залишити маринуватися на добу в холодильнику.
Готовий маринований оселедець можна подавати до столу з картоплею, маринованими овочами або зеленню.
Порада:
- Для маринування оселедця можна використовувати будь-який сорт оцту, але краще вибрати 9% оцет.
- Якщо ви любите більш пікантний смак, то можете додати в маринад більше оцту або перцю горошком.
- Щоб оселедець промаринувався швидше, його можна нарізати дрібнішими скибочками.
Смачного!
Раніше ми розповідали, скільки можна зберігати салати.