Найсмачніший оселедець ви приготуєте вдома: додайте в маринад один незвичайний інгредієнт

Читать на русском
Автор
15148
У вас вийде ідеальна рибка
У вас вийде ідеальна рибка. Фото vazhnoznat.com

Мінімум інгредієнтів – максимум смаку

Оселедець – універсальна рибка. Її можна подавати як самостійну страву з улюбленими гарнірами або ж додавати до різноманітних салатів.

Смачно замаринувати цю рибку можна і вдома, головне приготувати смачний маринад. "Добрі новини" радять під час його приготування додати трохи меду. Саме він додасть страві пікантності та перетворить оселедець на справжній делікатес.

Як смачно замаринувати оселедець

Інгредієнти:

  • 500 г оселедця;
  • 1/2 склянки меду;
  • 1/4 склянки оцту;
  • 1/4 склянки води;
  • 1 чайна ложка червоного перцю;
  • 1 чайна ложка гірчиці у зернах;
  • 1 цибуля;
  • 2-3 лаврові листи;
  • сіль та чорний перець до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Оселедець чистимо від шкіри та кісточок, ретельно його миємо та розрізаємо на невеликі шматочки.
  2. Цибулю чистимо і нарізаємо кільцями.
  3. Окремо у глибокій мисці змішуємо мед, оцет, воду, червоний перець, гірчицю, лавровий лист, сіль та чорний перець. В отриману масу додаємо підготовлену цибулю і ретельно перемішуємо.
  4. У приготований маринад відправляємо шматочки оселедця. Перемішуємо все таким чином, щоб кожен шматочок був покритий маринадом.
  5. Накриваємо миску плівкою або кришкою та відправляємо її в холодильник на кілька годин, а краще на всю ніч.

Таку рибку можна подавати з улюбленим гарніром, а можна використовувати при приготуванні незвичайної закуски. Спробуйте - вам точно сподобається.