Найсмачніший оселедець ви приготуєте вдома: додайте в маринад один незвичайний інгредієнт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 15148
![У вас вийде ідеальна рибка](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/5/5f/958e0d8e-34b7b1eaf32a0f7560c5af54fbae35f5.jpg?v=5547_1)
Мінімум інгредієнтів – максимум смаку
Оселедець – універсальна рибка. Її можна подавати як самостійну страву з улюбленими гарнірами або ж додавати до різноманітних салатів.
Смачно замаринувати цю рибку можна і вдома, головне приготувати смачний маринад. "Добрі новини" радять під час його приготування додати трохи меду. Саме він додасть страві пікантності та перетворить оселедець на справжній делікатес.
Як смачно замаринувати оселедець
Інгредієнти:
- 500 г оселедця;
- 1/2 склянки меду;
- 1/4 склянки оцту;
- 1/4 склянки води;
- 1 чайна ложка червоного перцю;
- 1 чайна ложка гірчиці у зернах;
- 1 цибуля;
- 2-3 лаврові листи;
- сіль та чорний перець до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Оселедець чистимо від шкіри та кісточок, ретельно його миємо та розрізаємо на невеликі шматочки.
- Цибулю чистимо і нарізаємо кільцями.
- Окремо у глибокій мисці змішуємо мед, оцет, воду, червоний перець, гірчицю, лавровий лист, сіль та чорний перець. В отриману масу додаємо підготовлену цибулю і ретельно перемішуємо.
- У приготований маринад відправляємо шматочки оселедця. Перемішуємо все таким чином, щоб кожен шматочок був покритий маринадом.
- Накриваємо миску плівкою або кришкою та відправляємо її в холодильник на кілька годин, а краще на всю ніч.
Таку рибку можна подавати з улюбленим гарніром, а можна використовувати при приготуванні незвичайної закуски. Спробуйте - вам точно сподобається.