Ми використовуємо Куки!

Лікер з малини

Читать на русском
Автор
Лікер з малини
  • 30 хв

    Приготування

  • 8

    порцій

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

Домашній лікер — це справжній подарунок для тих, хто цінує ароматні напої ручної роботи. Особливо, коли в основі — малина: соковита, яскрава та спокуслива.

У поєднанні з бренді чи коньяком вона створює глибокий, оксамитовий смак, а солодкий сироп робить напій м’яким і збалансованим. Такий лікер стане ідеальним завершенням вечері або чудовим доповненням до десертів. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "nelyayarygina".

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. З’єднати воду з цукром у невеликій каструлі.

  2. Довести до кипіння і варити сироп до температури 108°C (приблизно 20 хв після закипання).

  3. Змішати гарячий сироп, пюре малини та алкоголь у стерильній скляній банці. Щільно закрити банку кришкою. Прибрати в темне прохолодне місце на 7 днів.

  4. Процідити через кілька шарів марлі або сито з дрібною сіткою. Розлити готовий лікер по пляшках та охолодити.

Готовий лікер має приємний ягідний аромат, яскравий смак і м’яку алкогольну ноту. Зберігати напій варто в холодильнику або погребі. Насолоджуйтесь повільно — кожна крапля варта очікування!