Усі захочуть ще шматочок "Моєї прекрасної леді": страва стане хітом навіть на святковому столі

Читать на русском
Автор
601
Відмінний м’ясний салат "Моя прекрасна леді"
Відмінний м’ясний салат "Моя прекрасна леді". Фото focus.ua

Ви приготуєте його, поки гості миють руки

Якщо виникає бажання урізноманітнити своє меню, на допомогу приходять різні салати. Саме тому ми хочемо поділитись незвичайним салатом під назвою "Моя прекрасна леді".

У його складі прості продукти, проте салат вийде пікантним. Вся річ у тому, що пекінська капуста надасть йому соковитості, консервована кукурудза – яскравості, а сухарики – хрускоту. Незвичайним рецептом ділиться Ukr.Media.

Як приготувати салат "Моя прекрасна леді"

Інгредієнти:

  • 200 г шинки;
  • 200 г консервованої кукурудзи;
  • 300 г пекінської капусти;
  • 150 г свіжих огірків;
  • 70 г майонезу;
  • сіль, перець за смаком.

Для сухариків:

  • 4 скибочки білого хліба;
  • 1/2 ч. л. прованських трав;
  • 1 ст. л. оливкової олії.

Спосіб приготування:

  1. Невеликими шматочками нарізаємо хліб, відправляємо у миску. Додаємо оливкову олію, прованські трави та все ретельно перемішуємо. Підготовлений хліб перекладаємо на застелений пергаментним папером лист і відправляємо в розігріту до 150 градусів духовку до рум’яності.
  2. Пекінську капусту шаткуємо дрібними шматочками. Огірки нарізаємо тонкою соломкою, а шинку тонкими скибочками. Із консервованої кукурудзи зливаємо зайву рідину.
  3. Капусту, огірки, шинку та кукурудзу викладаємо в салатник. Все солимо, перчимо, заправляємо майонезом і добре перемішуємо.

Готовий салат розкладаємо по порційним тарілкам та присипаємо сухариками. Подаємо з картопляним пюре.