Гості не заспокояться, доки не з’їдять все: шикарний святковий салат із "нічого"

Читать на русском
Автор
12368
Простий у приготуванні, але ситний м’ясний салат
Простий у приготуванні, але ситний м’ясний салат. Фото glavred.info

Такий салат з’їдять до останньої крихти

Однією з популярних страв на нашому столі є різноманітні салати. Без них не обійдеться ані сімейний обід, ані святковий стіл.

Напередодні Великодня кулінари шукають нові рецепти, щоб урізноманітнити великодній стіл. Разом із "Главредом" пропонуємо приготувати м’ясний салат. Проста у приготуванні страва виходить ситною і дуже смачною. До того ж у його складі лише курячі яйця, м’ясо, гриби та сухарики. Буквально з "нічого" за лічені хвилини ви приготуєте смакоту.

Як приготувати салат до пасхального столу.

Інгредієнти:

  • курячі яйця — 5 шт.;
  • м’ясо (курка або яловичина) — 300 г;
  • мариновані гриби (шампіньйони) – 300 г;
  • сіль, зелень, сухарики із чорного хліба — за смаком;
  • майонез.

Спосіб приготування:

  1. М’ясо відварюємо до готовності. Даємо йому охолонути в бульйоні та нарізаємо невеликими кубиками.
  2. Курячі яйця відварюємо круто. Коли вони охолонуть, чистимо від шкаралупи, нарізаємо також невеликими кубиками.
  3. Зливаємо з грибів рідину. Нарізаємо їх четвертинками.
  4. Змішуємо підготовлені інгредієнти у салатнику. Солимо, заправляємо майонезом і перемішуємо. Готовий салат посипаємо зеленню.

Подавати салат можна з улюбленим гарніром. Така страва точно всіх вразить.