Цей десерт ніжний, як морозиво, а готується просто: чудовий рецепт горіхових трубочок

Читать на русском
Автор
Приголомшливі горіхові трубочки
Приголомшливі горіхові трубочки. Фото Прості рецепти

Чудові домашні солодощі

Ми розповідали, як приготувати смачний солоний пиріг. Тепер ділимось чудовим рецептом апетитних домашніх солодощів.

Цей рецепт печива з горіховою начинкою стане справжньою знахідкою для любителів домашньої випічки. Просте тісто, ароматна начинка та швидке приготування. Трубочки ніжні та смачні. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".

Інгредієнти:

  • 280 г борошна
  • 0,5 ч. л. розпушувача
  • дрібка солі
  • 1/4 ч. л. ваніліну
  • 80 г вершкового масла
  • 200 г сметани
  • 1 яєчний жовток

Для начинки:

  • 1 яєчний білок
  • 40 г цукру
  • 1 ч. л. ванільного цукру
  • 100 г волоських горіхів
  • 100-150 г цукрової пудри

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180°C. Застеліть деко пергаментним папером.
  2. Просійте борошно з розпушувачем у миску. Додайте кубики холодного вершкового масла і розітріть їх руками до стану дрібної крихти.
  3. Додайте сіль, ванільний цукор, сметану та яєчний жовток. Замісіть еластичне тісто. Загорніть тісто в харчову плівку та поставте в холодильник на 30 хвилин.
  4. Збийте яєчний білок з цукром до стійких піків. Додайте подрібнені волоські горіхи та обережно перемішайте.
  5. Розділіть тісто на 4 рівні частини. Розкачайте кожну частину тіста в коло і розріжте на 8 сегментів.
  6. На широкий край кожного сегмента викладіть по чайній ложці горіхової начинки. Згорніть сегменти в трубочки.
  7. Викладіть трубочки з начинкою на деко. Випікайте 20-25 хвилин до золотистої скоринки.
  8. Готове печиво остудіть на деку. За бажанням, посипте цукровою пудрою.

Це печиво з горіховою начинкою стане чудовим десертом до чаю, кави або молока. Також ми ділились рецептом смачного салату.