Цей десерт ніжний, як морозиво, а готується просто: чудовий рецепт горіхових трубочок
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Чудові домашні солодощі
Ми розповідали, як приготувати смачний солоний пиріг. Тепер ділимось чудовим рецептом апетитних домашніх солодощів.
Цей рецепт печива з горіховою начинкою стане справжньою знахідкою для любителів домашньої випічки. Просте тісто, ароматна начинка та швидке приготування. Трубочки ніжні та смачні. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".
Інгредієнти:
- 280 г борошна
- 0,5 ч. л. розпушувача
- дрібка солі
- 1/4 ч. л. ваніліну
- 80 г вершкового масла
- 200 г сметани
- 1 яєчний жовток
Для начинки:
- 1 яєчний білок
- 40 г цукру
- 1 ч. л. ванільного цукру
- 100 г волоських горіхів
- 100-150 г цукрової пудри
Спосіб приготування:
- Розігрійте духовку до 180°C. Застеліть деко пергаментним папером.
- Просійте борошно з розпушувачем у миску. Додайте кубики холодного вершкового масла і розітріть їх руками до стану дрібної крихти.
- Додайте сіль, ванільний цукор, сметану та яєчний жовток. Замісіть еластичне тісто. Загорніть тісто в харчову плівку та поставте в холодильник на 30 хвилин.
- Збийте яєчний білок з цукром до стійких піків. Додайте подрібнені волоські горіхи та обережно перемішайте.
- Розділіть тісто на 4 рівні частини. Розкачайте кожну частину тіста в коло і розріжте на 8 сегментів.
- На широкий край кожного сегмента викладіть по чайній ложці горіхової начинки. Згорніть сегменти в трубочки.
- Викладіть трубочки з начинкою на деко. Випікайте 20-25 хвилин до золотистої скоринки.
- Готове печиво остудіть на деку. За бажанням, посипте цукровою пудрою.
Це печиво з горіховою начинкою стане чудовим десертом до чаю, кави або молока. Також ми ділились рецептом смачного салату.