Ніхто не зупиниться, поки тарілки не стануть порожніми: рецепт курячих стегенець з помідорами під сиром
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Для такої вечері близькі завжди купуватимуть стегенця
Будь-який настрій може підняти ніжну, ароматну страву з курки. А курячим стегенцям з помідорами під сиром взагалі неможливо протистояти.
Курячі стегенця зі скибочками помідорів і під щедрим шаром сиру — це справжня вечеря мрії, яка сподобається всім. Рецептом ситної та неймовірно смачної страви ділиться Shuba.
Як приготувати курячі стегенця з помідорами під сиром
Інгредієнти на 4 порції:
- курячі стегна — 8 шт.;
- часник, зубчики — 2 шт.;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
- приправа до курки — до свого смаку;
- майонез 72% — 80 г;
- томати — 2 шт.;
- твердий сир — 100 г;
- олія соняшникова — 20 мл.
Спосіб приготування:
- Часник чистимо, пропускаємо через прес і додаємо в майонез.
- Стегенця миємо, сушимо, солимо, натираємо спеціями та часниковим майонезом. Відправляємо їх у холодильник на 1 годину.
- Змащуємо форму для запікання олією, викладаємо стегенця і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.
- Натираємо сир на великій тертці. Помідори миємо, сушимо і нарізаємо тонкими кружальцями.
- Дістаємо м’ясо із духовки. На кожен окіст викладаємо по кілька кружків помідорів, посипаємо тертим сиром і запікаємо ще 10-15 хвилин до розплавлення сиру.
З куркою також можна приготувати цікавий салат. Ця страва точно всім сподобається.