На вечерю чи до святкового столу: як приготувати салат з куркою та грибами
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Соковитий, яскравий та красивий салат](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/1/61/b74aaaee-ab0b74e66163d1b57acffd3132006611.jpg?v=4506_1)
Ця страва точно всім сподобається
У теплу пору року готувати аж ніяк не хочеться. Так само зникає й бажання споживати важку їжу. Актуальними весною та влітку є легкі, смачні, але при цьому поживні салатики.
Зокрема, можна приготувати капустяний салат з огірком та незвичною заправкою. Або ж звернути увагу на страву, яку не соромно буде подати й до святкового столу. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "marina frolova.".
Як приготувати салат з куркою та грибами
Інгредієнти:
- куряче філе – 2 шт.;
- шампіньйони – 250 г;
- цибуля – 1 шт. (маленька);
- яйця – 3 шт.;
- сир (будь-який) – 220 г;
- ананас консервований – 300 г;
- майонез (за смаком);
- часник – 3 зуб.;
- спеції – за смаком;
Спосіб приготування:
- Куряче філе відварити у підсоленій воді.
- Нарізати кубиками або соломкою за бажанням.
- Викласти на дно посудини, змастити майонезом з часником.
- Викласти обсмажені гриби з цибулею.
- Зробити сіточку з майонезу.
- Викласти нарізані кубиками яйця, зробити майонезну сіточку.
- Натерти сир, додати ще раз трішки майонезу.
- Викласти нарізані кубиками ананаси.
- За бажанням прикрасити зеленню.
Раніше ми публікували рецепт хрусткого, вітамінного та дуже смачного салату. Його ви готуватимете до самих морозів.