На вечерю чи до святкового столу: як приготувати салат з куркою та грибами

Читать на русском
Автор
Соковитий, яскравий та красивий салат
Соковитий, яскравий та красивий салат. Фото 1000.menu

Ця страва точно всім сподобається

У теплу пору року готувати аж ніяк не хочеться. Так само зникає й бажання споживати важку їжу. Актуальними весною та влітку є легкі, смачні, але при цьому поживні салатики.

Зокрема, можна приготувати капустяний салат з огірком та незвичною заправкою. Або ж звернути увагу на страву, яку не соромно буде подати й до святкового столу. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "marina frolova.".

Як приготувати салат з куркою та грибами

Інгредієнти:

  • куряче філе – 2 шт.;
  • шампіньйони – 250 г;
  • цибуля – 1 шт. (маленька);
  • яйця – 3 шт.;
  • сир (будь-який) – 220 г;
  • ананас консервований – 300 г;
  • майонез (за смаком);
  • часник – 3 зуб.;
  • спеції – за смаком;

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе відварити у підсоленій воді.
  2. Нарізати кубиками або соломкою за бажанням.
  3. Викласти на дно посудини, змастити майонезом з часником.
  4. Викласти обсмажені гриби з цибулею.
  5. Зробити сіточку з майонезу.
  6. Викласти нарізані кубиками яйця, зробити майонезну сіточку.
  7. Натерти сир, додати ще раз трішки майонезу.
  8. Викласти нарізані кубиками ананаси.
  9. За бажанням прикрасити зеленню.

Раніше ми публікували рецепт хрусткого, вітамінного та дуже смачного салату. Його ви готуватимете до самих морозів.