Чудова закуска до посиденьок з друзями: приготуйте цибулеве печиво на пиві

Читать на русском
Автор
Незвичайне, розсипчасте печиво
Незвичайне, розсипчасте печиво. Фото 1000.menu

Печиво зі смаженою цибулею має яскраво виражений насичений смак і аромат

До дня пива дехто збирається з друзями за цим хмільним напоєм та переглядають разом фільм або просто спілкуються. На закуску до нього можна подати крильця або власноруч приготовлені джерки.

Також непоганим варіантом буде зробити цибуляне печиво до пива. Готується воно легко, виходить бюджетним, а рецептом з нами поділилися на YouTube-каналі "Смаколики кухні".

Як приготувати цибуляне печиво на пиві

Інгредієнти:

  • маргарин — 250 г;
  • пиво світле (класичне) – 1 склянка;
  • сирок плавлений – 1 шт. (90-100 г);
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • борошно — 3 склянки;
  • олія — ​​для смаження;
  • сіль
  • перець червоний пекучий (мелений);
  • прянощі (будь-які, за бажанням);

Спосіб приготування:

  1. Нарізану кубиками цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору.
  2. Маргарин розтопити, додати до нього смажену цибулю, сіль, перець та улюблені спеції.
  3. Додати плавлений сирок, натертий на тертці.
  4. Додати пиво та борошно.
  5. Замісити еластичне тісто і залишити в холодильнику на годинку.
  6. Тісто розкотити в пласт, завтовшки близько 2-х мм.
  7. Посипати маком (можна кунжутом, паприкою). Злегка придавити качалкою.
  8. Нарізати фігурки, які завгодно, і випікати цибулеве печиво в духовці, розігрітій до 180 градусів.

Раніше ми писали, як приготувати кабачки у пивному клярі. Цей рецепт вам точно сподобається.