Ця намазка точно "оселиться" у вашому холодильнику: приготуйте, поки баклажани коштують копійки (відео)

Читать на русском
Автор
35006
Виходить смачно та ситно
Виходить смачно та ситно. Фото gastronom.ru

Сподобається з першої ложки

Осінь багата на різноманітні ягоди, фрукти та овочі, одним із найпопулярніших серед яких є баклажани. З цих м'ясистих овочів роблять закуски на зиму, смажать човниками чи тушкують з іншими продуктами.

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом смачної намазки з баклажанів, яка готується просто та неодмінно сподобається близьким. А опублікували його на Instagram-сторінці "inna_la.food".

Як приготувати закуску з баклажанів

Інгредієнти:

  • баклажан – 1 шт.;
  • перець – 1 шт.;
  • часник – 1 головка;
  • петрушка – пучок;
  • спеції;
  • олія гірчиці;
  • горішки;

Спосіб приготування:

1.Овочі помити, баклажани наколоти виделкою, викласти разом з цілим перцем та головкою часнику у форму для запікання.

2.Полити олією та запікати до готовності.

3.З перцю зняти шкірку.

4.З баклажана зняти шкірку.

5.Часник вичавити у чашу блендера, туди ж додати баклажани та перець.

6.Додати петрушку та спеції, перебити до однорідності.

7.Викласти на тарілку, присипати горішками.

Раніше ми публікували рецепт смачних українських бендериків. Їх можна подавати до першої страви чи їсти як перекус.