Ароматний суп з кускусом та беконом

Читать на русском
Автор
Ароматний суп з кускусом та беконом
  • 20 хв

    Приготування

  • 4

    порції

  • 73 Ккал

    / 100 гр

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    73 Ккал

  • Білки

    2 г

  • Жири

    5 г

  • Вуглеводи

    5 г

Ситний ароматний суп з кускусом зможе приготувати кожен, але він обов’язково сподобається і дітям, і дорослим. Ключовими інгредієнтами цього супу є кускус та бекон. Страва виходить не тільки неймовірно смачною, але й ситною.

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. img

    Бекон нарізати довільними шматочками.

  2. img

    Цибулю нарізати дрібними кубиками, моркву натерти на великій тертці.

  3. img

    Картоплю нарізати кубиками.

  4. img

    У каструлю налити олію, викласти шматочки бекону, обсмажити, вийняти і викласти на тарілку.

  5. img

    У цю ж каструлю додати цибулю, моркву, обсмажити до золотистості.

  6. img

    Додати картоплю та кускус, залити водою, довести до кипіння, потім зменшити вогонь до середнього та варити під закритою кришкою до готовності картоплі та крупи, на що піде не більше 10 хвилин.

  7. Нарізати невеликими шматочками помідор, попередньо знявши з нього шкірку. Часник пропустити через прес, зелень дрібно нарізати. Овочі та зелень викласти в каструлю.

  8. Викласти більшу частину бекону, залишивши трохи для подачі, додати лавровий лист, перемішати.

Подавати суп варто розливши його по тарілках і додавши в кожну пару шматочків бекону, що залишився, і злегка посипавши запашним перцем. Смачного!