-
20 хв
Приготування
-
4
порції
-
73 Ккал
/ 100 гр
Ситний ароматний суп з кускусом зможе приготувати кожен, але він обов’язково сподобається і дітям, і дорослим. Ключовими інгредієнтами цього супу є кускус та бекон. Страва виходить не тільки неймовірно смачною, але й ситною.
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
2 ст. л
-
100 гр
-
200 гр
-
50 гр
-
100 гр
-
100 гр
-
3 ст. л
-
1 шт
-
1 шт
-
за смаком
-
за смаком
-
за смаком
-
700 мл
Етапи приготування
-
Бекон нарізати довільними шматочками.
-
Цибулю нарізати дрібними кубиками, моркву натерти на великій тертці.
-
Картоплю нарізати кубиками.
-
У каструлю налити олію, викласти шматочки бекону, обсмажити, вийняти і викласти на тарілку.
-
У цю ж каструлю додати цибулю, моркву, обсмажити до золотистості.
-
Додати картоплю та кускус, залити водою, довести до кипіння, потім зменшити вогонь до середнього та варити під закритою кришкою до готовності картоплі та крупи, на що піде не більше 10 хвилин.
-
Нарізати невеликими шматочками помідор, попередньо знявши з нього шкірку. Часник пропустити через прес, зелень дрібно нарізати. Овочі та зелень викласти в каструлю.
-
Викласти більшу частину бекону, залишивши трохи для подачі, додати лавровий лист, перемішати.
Подавати суп варто розливши його по тарілках і додавши в кожну пару шматочків бекону, що залишився, і злегка посипавши запашним перцем. Смачного!