
-
30 хв
Приготування
-
6
порцій
Перловий суп — це проста і смачна перша страва, яку легко приготувати з доступних інгредієнтів. Він добре підходить для сімейного обіду чи вечері. Завдяки перловці суп виходить ситним, а овочі додають йому легкого, свіжого смаку. Такий суп можна готувати і в будні, і на вихідні — він не потребує багато зусиль, але завжди тішить домашнім смаком.
Рецептом цього легкого супу поділилась блогерка Леся Cooking Art.
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
2 - 2.5 л
-
150 - 200 г
Картопля велика
1 шт
-
1 - 2 шт
-
до смаку
-
до смаку
-
0.25 ч. л.
-
15 - 20 г
Етапи приготування
-
Перед приготуванням супу, перлову крупу добре промиваємо, заливаємо чистою водою і лишаємо постояти 1 годину.
-
Кип'ятимо питну воду в каструлі і всипаємо туди перловку. Аби вона швидко розварилася, додаємо у воду 1/4-1/3 ч л харчової соди та варимо 15 хвилин.
-
Моркву нарізаємо невеликими кубиками та висипаємо у каструлю з перловкою.
-
Додаємо стручкову квасолю, нарізані кубиками картоплю та зелену цибулю.
-
Варимо суп ще 15-20 хвилин до готовності картоплі.
-
Наприкінці солимо та додаємо вершкове масло.