-
3 г
Приготування
-
2
порції
Цей чудовий холодний суп-пюре – те, що потрібно у літню спеку. Освіжаючий та дуже смачний, він неодмінно сподобається навіть тим, хто не любить помідори!
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
450 г
-
2 небольших стебля
-
1 пучок
-
4 ст. л.
-
по вкусу
-
по вкусу
-
по вкусу
Спосіб приготування
1. Зняти шкірку з томатів. Нарізувати|нарізати| кубиками, покласти в блендер.
2. Додати цибулю, кріп, олію, сіль, перець, довести до однорідного стану та поставити на 3-4 години в холодильник.
3. Подавати, посипавши натертою бринзою.
Як і з чим подавати
Подавати суп охолодженим з грінками.
Смачного!
Порада
Болгарський томатний суп топеніця – класичний літній суп, чимось схожий на гаспачо. Найсмачніший виходить із солодких, дуже стиглих великих томатів. Обов'язково знімайте з них шкірку перед тим, як готувати суп. Шкірка буде дуже недоречною. Шеф-кухарі рекомендують подавати цей суп із потертою в тарілку бринзою – виходить приємний контраст досить прісного солодкого супу із солоним сиром.