-
15 хв
Приготування
-
3
порції
Зимовий яскравий салат з незвичайним поєднанням зелені, фруктів та риби з цитрусовою заправкою стане неординарною подією на вашому столі! Він виходить легкий, корисний, з пікантною ноткою, ще й готується дуже швидко. Цей салат допоможе урізноманітнити раціон у холодну пору року.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
1 шт
-
1 пучок
-
200 г
-
80 г
-
1 ст. л.
-
1 ч. л.
-
до смаку
-
4 ст. л.
Етапи приготування
-
Змішайте оливкову олію з апельсиновим соком та соєвим соусом.
-
Хурму наріжте тонкими скибочками. Лосось наріжте шматочками. Горіхи подрібніть, але не дуже дрібно.
-
Викладіть на блюдо руколу. Зверху викладіть скибочки хурми та шматочки риби. Присипте горіхами. Поперчіть за смаком. Полийте приготованою раніше заправкою.
Як подавати
Подавайте салат охолодженим, одразу після заправки. Як основна страва до цього салату підійдуть паста, запечена риба або легке ризото, пиріг з яловичиною та нирками. На святковий стіл цей салат можна подати порційно на невеликих тарілках або у прозорих келихах, підкресливши його яскраві кольори.
Смачного!