-
30 хв
Приготування
-
4
порції
Приготувати смачну та корисну вечерю простіше простого. Для цього вам знадобиться риба та броколі, трохи часу і бажання потішити близьких. Цей рецепт — чудовий приклад того, як за допомогою простих продуктів приготувати повноцінну, поживну страву.
Броколі є ідеальним компаньйоном для білої риби, такої як тріска. Завдяки запіканню у вершковому соусі овочі та риба стають м’якими, соковитими та дуже смачними. Перед приготуванням переконайтеся, що філе повністю розморожене та обсушене. Це допоможе йому рівномірно пропектися.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
2 ст. л.
-
до смаку
-
800 г
-
240 мл
-
250 г
-
до смаку
-
1 шт
-
400 г
-
1 ч. л.
-
100 г
Етапи приготування
-
Нагрівайте на вогні вершки з крем-сиром, поки повністю не змішаються. Зніміть з плити та додайте сіль, перець, подрібнений часник та гірчицю.
-
Рибне філе наріжте невеликими шматочками.
-
Розділіть броколі на суцвіття.
-
У змащену форму викладіть рибне філе та броколі та залийте приготованим раніше соусом.
-
Запікайте в духовці близько 20 хвилин за температури 180 градусів.
-
Зверху посипте тертим сиром і відправте до духовки ще на 7-10 хвилин.
Як і з чим подавати
Подавайте страву на стіл гарячою, поки сир ще тягнеться. Як доповнення до нього підійде салат зі свіжого листя руколи, збризканий оливковою олією та лимонним соком, або просто тонко нарізані помідори черрі з базиліком.
За бажанням можна прикрасити блюдо свіжою зеленню.
Смачного!