Млинці на майонезі – неймовірно ніжні!

Читать на русском
Автор
4035
Млинці на майонезі – неймовірно ніжні!
  • 10 хв

    Приготування

  • 6

    порцій

  • 3

  • 1

Оцініть рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр
  • Калорій

    0 Ккал

Хочете здивувати рідних чимось незвичним та смачним? Тоді приготуйте ніжні, ароматні млинці з найпростіших та найдоступніших продуктів. У класичному рецепті млинці готують на молоці, але ми пропонуємо спробувати приготувати їх на майонезі. За цим рецептом млинці виходять тонкими, м’якими та трохи солодкуватими на смак. Їх можна подавати як самостійну страву або використовувати як основу для десертів та закусок — все залежить від вибраної начинки.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. В окремий посуд вбийте яйця, додайте до них майонез. Збийте масу вінчиком до однорідності.

  2. Потім всипте цукор, сіль, розпушувач, ванілін. Додайте теплої кип’яченої води і знову перемішайте вінчиком.

  3. Всипте в тісто просіяне борошно і ретельно розмішайте.

  4. Влийте рослинну олію, перемішайте.

  5. На пательню також влийте рослинну олію, рівномірно розподіліть тісто по поверхні пательні. Випікайте млинці на помірному вогні приблизно по одній хвилині з кожного боку.

Читай також: Млинець з грибами: покроковий рецепт

Як і з чим подавати

Млинці можна подати з вершковим маслом, сметаною, варенням, згущеним молоком, медом або шоколадним соусом. Для ситного варіанта підійдуть начинки з сиру, грибів, курки, сиру чи шинки. Якщо хочете різноманітності, спробуйте подати млинці з ягідним, карамельним чи сметанно-медовим соусом.

Смачного!