-
30 хв
Приготування
-
3
порції
-
Чамп (champ) - це традиційна ірландська страва, що відмінно підходить до ситного гуляшу. Його дуже легко приготувати і воно надзвичайно смачне.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
6-8 шт.
-
350 гр.
-
Лук зеленый (или зелень чеснока)
55-100 гр.
-
110 гр.
-
по вкусу.
-
по вкусу.
Спосіб приготування
Картоплю промийте і відваріть у шкірці.Цибулю дрібно наріжте та нагрівайте в молоці близько 3-4 хвилин. Відставте, щоб молоко ввібрало аромати зелені.Картопля, поки гаряча, очистіть від шкірки і подрібніть у пюре, додаючи молоко з цибулею.Додайте в пюре трохи вершкового масла|мастила|, сіль|соль| і перець.Розкладіть пюре по окремим тарілкам, у центрі зробіть поглиблення і покладіть на хороший шматок вершкового масла.Як подавати:
Подавати гарячим. У центрі пюре зробити ямку, до неї влити розтоплене вершкове масло.
Читай також: Ірландський суп «Для найсильніших»