Картопля у вершковому соусі в духовці (фото)

Читать на русском
Автор
Картопля у вершковому соусі в духовці (фото)
  • 45 хв

    Приготування

  • 6

    порцій

  • 178 Ккал

    / 100 гр

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    178 Ккал

  • Білки

    5 г

  • Жири

    8 г

  • Вуглеводи

    14 г

Недаремно картоплю називають другим хлібом, адже з неї можна приготувати стільки смачних страв! Картоплю смажать, запікають, готують із неї пюре чи тушкують із м’ясом. Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом смачної картоплі у вершковому соусі. Готується вона просто, а виходить дуже смачною.

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. img

    Картоплю почистити, відварити у підсоленій воді до готовності. Злити воду.

  2. img

    Сир натерти на дрібній тертці.

  3. img

    У мисці з'єднати тертий сир, вершки, пропущені через прес зубчики часнику, сіль та мелений перець.

  4. Все ретельно перемішати та поставити соус на 15 хвилин у холодильник, щоб він загуснув.

  5. img

    Картоплю викласти в змащену олією форму для запікання. Зверху розподілити вершково-сирну масу.

  6. img

    Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці близько пів години.

Посипте картоплю у вершково-чесничному соусі рубаною зеленню і подавайте до столу. Приємного апетиту!

Раніше ми публікували рецепт курячих відбивних із сирною скоринкою на сковороді.