-
25 хв
Приготування
-
3
порції
Ділимось рецептом цікавої закуски на святковий стіл. В ній всього чотири інгредієнти — часник, сир, яйця та майонез. А готується надзвичайно просто, буквально за 20 хвилин.
Закуска дуже універсальна — з нею можна готувати бутерброди, начиняти тарталетки або ж подавати як салат. Рецептом поділились на кулінарному ютуб-каналі "Прості рецепти Олі".
Етапи приготування
-
Варимо яйця накруто — відварюємо 7 хвилин після закипання. Потім охолоджуємо їх в холодній воді — це дозволить згодом швидко їх почистити. Залишаємо їх у великій кількості холодної води.
-
Тим часом часник пропускаємо через прес, кришимо ножем або ж будь-яким іншим чином подрібнюємо. Головне — щоб він був якомога дрібнішим.
-
Шкарлупа з холодних яєць легко і швидко зніметься. Натираємо на тертці сир і яйця. Викладаємо в мисочку, додаємо часник. Заправляємо все майонезом та поєднуємо між собою. Варто скуштувати на сіль перед тим, як додавати — все ж і сир, і майонез вже солоні.
Страва готова, її можна подавати як салат або мастити на хліб або грінки. Це смачна святкова закуска або ж просто апетитний ситний перекус. Також ми розповідали, як приготувати дуже смачний салат з печінки.