Ми використовуємо Куки!

Часниковий соус

Читать на русском
Автор
Часниковий соус
  • 15 хв

    Приготування

  • 6

    порцій

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

Часниковий соус — це універсальна заправка, яка додає стравам насиченого, пряного смаку. Він чудово поєднується з м’ясом, птицею, рибою, овочами та навіть пастою.

Особливо смачно подавати цей соус до запеченого м’яса або картоплі. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "e.kukuruzkina".

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Розтопити вершкове масло в сковороді на середньому вогні.

  2. Подрібнити часник ножем або пропустити через прес.

  3. Додати часник у сковороду та обсмажити, постійно помішуючи, приблизно 1 хвилину.

  4. Влити вершки, постійно помішуючи довести до кипіння.

  5. Додати сіль та перець за смаком.

  6. Зменшити вогонь до мінімального та варити соус близько 10 хвилин, поки він не загусне.

  7. Зняти з вогню та подати теплим до основної страви.

Цей вершково-часниковий соус легко приготувати, а смак у нього ніжний та яскраво виражений. Він зробить будь-яку страву ще смачнішою та апетитнішою. Спробуйте — і вам точно захочеться готувати його знову!